.
.
VEGAMAR MOSCATEL 2023 ORO DE ALEJANDRIA
Vi naturalment dolç per a l'elaboració s'han utilitzat raïms de la varietat moscatell d'Alexandria. Aquestes raïms sobremaduraron a la vinya fins que es va aconseguir una òptima concentració de sucres que converteixen aquest vi en un glop gustós, amb records a fruita molt madura i un pas per boca saborós i llarg.
VINIFICACIÓ
Seleccionades les millors raïms de moscatell sobremadurats de les vinyes, es veremen a la nit per aprofitar la frescor i evitar l'oxidació durant la verema fins al celler. Es disposa de remolcs tremuja que van directament de la vinya al celler. La verema es recepciona durant tota la nit al celler i es procedeix a l'desrapat i trepitjat. S'aplica C02 líquid a -30 ° C per refredar la verema en línia a 10 ° C i evitar oxidacions en el most. Es maceren 12 hores a 10 ° C de temperatura i es premsa suaument amb premsa pneumàtica. Només el most net es porta a fermentar a 76 ° C de temperatura addicionant la nostra selecció de llevats. Un cop assolit el grau alcohòlic desitjat, s'atura la fermentació baixant la temperatura a-2 ° C i es filtra per eliminar els llevats, quedant-se el vi dolç a causa de l'sucre residual de l'propi most de moscatell.
TAST
Color: Groc pàl·lid brillant.
Aroma: D'intensitat molt alta, records a fruita molt madura, com préssec, pinya, plàtan i fons lacti i floral.
Sabor: Saborós, amb sabor dolç a fruita fresca, bona acidesa i llarg final de boca.
TEMPERATURA DE SERVEI: 5-7 ° C.
MARIDATGE: Ideal per maridar amb foie, dolços i pastes de sobretaula.
Fitxa tècnica
- Tipo de Vino:
- Dulce
- D.O.
- Valencia
- Variedad
- Moscatel de Alejnadría
- Formato
- 0.75 cl
- Grado alcohólico
- 10.00
- Bodega
- Vegamar
- Premios:
- Medalla Or premis CINVE 2024