

Gargollassa 100%. Varietat autòctona de Mallorca. Fermentació espontània. Sense cap afegit. Sense sulfits afegits. Sense clarificar. Sense filtrar. Amb una espurnia de carbònic natural. Edició única.
Producció 400 botelles
Mínima intervenció.
Verema manual en caixes de 15 quilos la tercera setmana de setembre. Selecció al celler raïm a raïm rebutjant fulles, petites pedres i qualsevol raïm que no estigui en bon estat. Desrapat, premsat i most a dipòsit d'acer inoxidable.
Fermentació espontània (sense cap llevat afegit). Sense cap afegit, ni correcció, ni tractament tecnològic. Després de la fermentació un primer tràfec separant les mares gruixudes. Després d'uns mesos amb les mares fines segon tràfec. Després d'uns mesos tercer tràfec afegint 20 mil·ligrams/litre de metabisulfit potàssic.
Embotellat manual per gravetat, sense bombes de tràfec. Sense filtrar. Taponat i etiquetatge manual.
Vinyer de 4 anys situat a la localitat d'Alaró, a la muntanya. Zona nord de Mallorca. Sòl d'argila, calcari i poca profunditat. Cultiu ecològic. Formació en espatllera. Terreny en pendent.
Notes de tast: Arboç, aranyons, mandarina, fumats, murta, ginebre, herbes de muntanya, elegant, llarg, fresc.
Maridatges: Aperitiu, sushi, salmó fumat, paella, fideuà, porcella, carbonara, carxofa, alvocat, guacamole, pop, musclos, cranc, llamàntol, salses cremoses, coca de trampó, carbassa, postres.