.
.
AMANDA 2022
Vi Rosat Natural, elaborat, sense cap tipus d'additiu enològic, amb raïms de Garnatxa tintorera de la vinya d'El Cuchillejo (Valladolid) i d'altres vinyes velles de les províncies de Segòvia i Burgos. Destaca per les seves aromes a baies vermelles i la seva boca saborosa, fresca i ben estructurada.
Producció 5.000 botelles.
Rosat sense criança.
Veremat la segona setmana de setembre de forma manual, desrapat i trepitjat, no hi va haver maceració alguna. Es va fermentar en dipòsit d'acer inoxidable i bótes franceses amb les pròpies llevats autòctons, no es va realitzar correcció ni cap aportació, el most va ser inertització per evitar oxidacions. No es realitza fermentació malolàctica aprofitant els rigors de l'hivern que després de diversos mesos a la intempèrie ens ajuda a tenir un vi net i estabilitzat. Posteriorment s'embotella en unes condicions de netedat i estabilització naturals, però durant la vida en ampolla com és NORMAL és possible que sorgeixin precipitats donada la seva elaboració natural.
Fitxa tècnica
- Tipo de Vino:
- Rosado
- D.O.
- VT Castilla y León
- Variedad
- Garnacha
- Formato
- 0.75 cl
- Grado alcohólico
- 13.50
- Bodega
- Alfredo Maestro
- Características:
- Natural
- Características:
- Sin Sulfitos
- Características:
- Biodinámica