.
.
ONE OFF 5 CLARETE
El vi claret és força rar aquests dies i els seus orígens es remunten a l'Edat Mitjana. El Clarete és gairebé rosat i el nom s'utilitza per descriure vins negres molt lleugers/clars de Bordeus. La paraula claret prové del llatí clarus. El # 5 S'elabora a parts iguals de raïm blanc i negre (Garnatxa), que es barregen, fermenten i maceren juntes.
Producció 1.400 botelles.
Vin Natural
RAÏM: Collit a mà; Garnatxa Blanca 55,7 % i Garnatxa Negra 44,3 %
Enòleg: Joan Asens
ELABORACIÓ:
Maceració, contacte amb la pell: Raïm blanc i negre barrejat durant 15 dies
Fermentació: En dipòsits d'acer inoxidable.
Fermentació malolàctica: No
Criança: 2 mesos en dipòsits d'acer amb lies i 2 mesos en ou de granit.
Altres dades: Vegà, fermentat amb llevats autòctons, amb sulfits afegits a dosis molt baixes i sense clarificació ni filtració i sense aclariments ni filtracions.
Data de collita : 11-09-2021
Data d'embotellat: Abril de 2022
NOTA DE TAST
El color del vi Claret és vermell clar, gairebé rosat. És el resultat de la fermentació en barrejar raïms blancs i negres. Aromàticament és fresc amb notes cítriques, fruites vermelles i amb matisos anisats. En boca te molta estructura.
SUGGERIMENTS DE SERVEI:
Peix, marisc, sushi, carns blanques i vermelles, verdures, amanides (sense vinagre), pasta, arròs. Servir a una temperatura de 14 °C.
DADES TÈCNIQUES:
Grau d'alcohol : 12,91 % vol.
Sulfits SO2: <10 mg/L
pH: 3,18
Acidesa total : 6,3 g/L (a. tartàrica)
Sucre residual: <0,2 g/L
Tancament: Suro natural 45x25, CS NATURAL CORKS 1º per CORK SUPPLY
Conservació: En les condicions adequades, el vi mantindrà el seu potencial fins al 2030
Fitxa tècnica
- Tipo de Vino:
- Rosado
- D.O.
- Monsant
- Variedad
- Garnacha
- Variedad
- Garnacha Blanca
- Formato
- 0.75 cl
- Grado alcohólico
- 12.5
- Bodega
- Bell Cros
- Características:
- Natural
- Características:
- Vegano
- Características:
- Sin Filtrar
- Características:
- Sin Clarificar