.
.
Clàssic Penedès: Mètode Tradicional
Tipus: Reserva-Extra Brut
Criança: Mínim 20 mesos en ampolla
Varietats: 50% Macabeu i 50 % Garnatxa Negra
Viticultura: Viticultura ecològica
Zona Macabeu: Costers de l’Ordal (320 m)
Zona Garnatxa: Conca Central (210 m)
Analítica
Alc.: 12% Vol A.T.: 5,7 g/L A.V.: 0,18 g/L Sucres: 3,5 g/L
Viticultura:
- Macabeu comprès en 9 parcel·les que sumen 9,3 ha entre
les subzones Costers de l’Ordal i Massís del Garraf, de 320 a
420 metres d’alçada sobre sòls calcaris , graves i nòduls de
calitx.
- Garnatxa Negra comprès en 3 parcel·les que sumen 8 ha
dins la subzona de la Conca de l’Anoia, de 220 a 340 metres
d’alçada sobre argiles calcàries i còdols.
Nota de tast: D’aspecte net i brillant, presenta un subtil color
salmó pàl·lid. Bombolla fina i persistent d’evolució mitjana
amb abundant formació de rosaris i corona.
En nas és net, franc i elegant. Dominen les aromes de poma
reineta sobre un fons de fruits vermells on hi destaquen la
maduixa i els gerds.
En boca és molt afruitat, fresc i de magnífica acidesa, fi i
elegant, amb el carbònic molt cremós i ben combinat.
En conjunt és viu, equilibrat, rodó i elegant.
Fitxa tècnica
- Tipo de Vino:
- Espumoso
- D.O.
- Clàssic Penedès
- Variedad
- Garnacha
- Variedad
- Macabeo (Viura)
- Formato
- 0.75 cl
- Grado alcohólico
- 12
- Bodega
- Agustí Torelló Roca
- Características:
- Ecológico
- Puntuación:
- 90