

Remi número 3. Callet Negrella 100%. Varietat autòctona de Mallorca. Fermentació espontànea. Sense cap afegit. Sense sulfits afegits. Sense clarificar. Sense filtrar. Edició única.
Producció 900 botelles.
Mínima intervenció.
Verema manual en caixes de 15 quilos la primera setmana de setembre. Selecció al celler raïm a raïm rebutjant fulles, petites pedres i qualsevol raïm que no estigui en bon estat. Desrapat, trepitjat i a dipòsit d'acer inoxidable. Fermentació espontània (sense cap llevat afegit).
Sense cap afegit, ni correcció, ni tractament tecnològic. Després de la fermentació un primer tràfec separant les mares gruixudes. Després d'uns mesos amb les mares fines segon tràfec. Després d'uns mesos tercer tràfec.
Embotellat manual per gravetat, sense bombes de tràfec. Sense filtrar. Taponat i etiquetatge manual.
Vinyer de 8 anys situat a la localitat de Llubí. Zona centre nord de Mallorca. Sòl d'argila blanca i calcari. Cultiu ecològic. Formació en espatllera. Terreny pla.