

Amb una entrada a la boca molt amable, Campesino s'erigeix com una bona opció, sobretot, amb aperitius ibèrics i formatges curats.
Elaboració:
Després de passar per una taula de selecció, el raïm entra a un dipòsit de 80 Hl. per realitzar una maceració prefermentativa en fred, durant 4 – 5 dies a 8 °C. Durant el primer terç de la fermentació alcohòlica farem remuntats suaus buscant extreure de la pell els tanins i aromes més amables. Mitjançant tastos determinem el moment de la descoberta per tal d'extreure una estructura tànnica elegant i treballada. Una part del vi farà la fermentació malolàctica en dipòsit de formigó i una altra part en bóta de roure francès.
6 mesos en bóta de 225 litres de roure francès de gra fi.
TAST:
A la vista podem apreciar un bonic color vermell picota amb reflexos morats a la vora.
Al nas té bona intensitat i resulta fresc, amb aromes de fruita vermella notes de flors i notes minerals.
A la boca el vi es mostra fresc, de caràcter alegre, fruiter i floral. La fusta està molt ben integrada i això aconsegueix que sigui un vi amb un bon equilibri