.
.
SAMARUCO 2019
El mínim intervencionisme i la fermentació per separat de cada varietat guien la seva elaboració, culminant en un negre concentrat, potent i sedós alhora.
ELABORACIÓ
Cada varietat és elaborada de forma separada en dipòsits. Primer es refreda el raïm a la càmera i se selecciona a taula.
Posteriorment es realitza l'encubat per gravetat deixant-se alguns raïms sencers.
S'intenta expressar el màxim terrer amb maceracions més intenses que a Balbaïna tractant de preservar el caràcter concentrat del pagament del Corchuelo. La fermentació malolàctica comença al dipòsit d'acer inoxidable i acaba en bóta, on el vi roman de 12 a 16 mesos. Les bótes són de roure francès amb un ús mitjà de 4 anys.
TAST
Es caracteritza per un color granat capa mitjana-alta. Al nas és intens i franc, amb records a sotabosc, fruita vermella madura, espècies, cireres, cafè i cacau. Es caracteritza per un taní dolç que el fa sedós però potent, amb un postgust torrat i cafèic. Els vins de margues iesíferes són amplis i de llarg postgustos.
Fitxa tècnica
- Tipo de Vino:
- Tinto Crianza
- D.O.
- VT Cádiz
- Variedad
- Syrah
- Variedad
- Pertit Verdot
- Formato
- 0.75 cl
- Grado alcohólico
- 15.00
- Bodega
- Luis Pérez