.
.
VIÑA ALMATE LA GUINDALERA 2015
Vi Natural monovarietal de Tinto Fino ho fa amb l'estil lleugerament rústic, marca de la casa.
La seva vinificació mínimament intervencionista ens regala aromes de fruita confitada i una boca saborosa, estructurada i amb tanins madurs.
Producció 650 botelles.
Raïm rebregat però no despaillat. Fermentació en dipòsit d'acer inoxidable amb remenades diaris. Maceració de 25 dies, amb els propis llevats autòctones de la vinya d'aquest any en concret. Desfangat i inici de la fermentació malolàctica durant 20-30 dies aproximadament. Tràfec a bóta per fer la criança.
Envelliment: 12 mesos en bóta de 500 litres de roure francès azuelado i no torrat.
El vi no va ser trasbalsat fins al moment de l'embotellat per treure impureses i residus sòlids per decantació. Això fa que arribés a aquesta fase en unes condicions de netedat i estabilització natural òptimes.
Fitxa tècnica
- Tipo de Vino:
- Tinto Crianza
- D.O.
- VT Castilla y León
- Variedad
- Tempranillo
- Formato
- 0.75 cl
- Grado alcohólico
- 14.00
- Bodega
- Alfredo Maestro
- Características:
- Sin Filtrar
- Características:
- Natural
- Características:
- Sin Sulfitos
- Características:
- Biodinámica