.
.
PROJECTE TERRA MALVASIA DE BANYALBUFAR 2023
Vi blanc elaborat amb la varietat autòctona Malvasia de Banyalbufar (plantada a Consell)
Producció 1400 botelles.
Verema manual la 2a setmana d'agost.
Premsat en fred, desfangat i fermentació a 16ºC durant 20 dies. Criança amb les seves pròpies mares durant 4 mesos, fent batonages 2 mesos.
Vi blanc elaborat amb la varietat autòctona Malvasia de Banyalbufar (plantada a ConselI), que respecta les característiques de la varietat. Vi nítid i de color groc pàl·lid i rivet verdós. Pot presentar precipitació en no estar estabilitzat i només fer-se un filtrat lleuger. Expressa aromes florals (lliris blancs) i fruites blanques (préssec, albercoc, pera…) amb notes cítriques. Entrada a la boca fresca i fluida, amb una acidesa agradable i duradora.
Temperatura òptima de consum: Entre 7è i 8è.
Fitxa tècnica
- Tipo de Vino:
- Blanc
- D.O. Illes
- VT Mallorca
- Variedad
- Malvasía
- Formato
- 0.75 cl
- Grado alcohólico
- 13.00
- Bodega
- Karretània
- Características:
- Ecológico