.
.
SANT PERE D'AMBIGATS 2019
Color groc coure amb suaus reflexes rosats. Aromes florals, herbacis i frescos tocs cítrics, amb fons especiat dolcenc. En boca és molt fi i alhora estructurat , fresc i amb un final fi i rodó.
Macabeu: Finca Sant Pere d'Ambigats de 1.97 hectàrees i de cultiu biodinàmic, situada a 500 m d’altitud, de terra argilosa, típica de la zona. Ceps joves conduits en espatllera, conreats i treballats amb la mínima intervenció. Apliquem sofre amb pols, xerigot, infusions de cua de cavall i els preparats biodinàmics 500 i 501. Certificada CCPAE.
Verema en el moment óptim de maduració de la fruita. Entrada de verema a 18-20 graus.
Collita manual amb caixes de 18- 20 kg mitjançant una rigorosa selecció dels millors raïms a peu de vinya. Es premsa la verema obtenint el primer “most flor”. La fermentació és espontània amb els llevats autòctons del raïm. Es controla la temperatura durant tota la fermentació en tines d’acer inoxidable de petit volum. Acabada la fermentació alcohòlica, comencem amb el treball de mares amb battonage durant quasi 3 mesos. En quan al Trepat es premsa directament el raïm i fermenta separadament en tines d’acer inoxidable.
No hi afegim llevats, ni enzims, ni cap altre additiu ni durant la vinificació ni en el procés d’envelliment. No filtrem ni clarifiquem els nostres vins. Les ampolles poden presentar una mica de sediment natural i/o Co2. Cal airejar el vi un cop oberta l’ampolla. Cada ampolla és única i diferent a les altres.
Fitxa tècnica
- Tipo de Vino:
- Blanc
- País
- Tarragona
- Variedad
- Macabeo (Viura)
- Variedad
- Trepat
- Formato
- 0.75 cl
- Grado alcohólico
- 12
- Bodega
- Carlania Celler
- Características:
- Natural
- Características:
- Ecológico
- Características:
- Sin Sulfitos
- Características:
- Biodinámica
- Características:
- Sin Filtrar
- Características:
- Sin Clarificar