.
.
La verema es va dur a terme a mitjans del mes d'agost del 2020. Els raïms van ser acuradament seleccionats a vinya i posteriorment a Celler. Els raïms van ser desrapats i posteriorment premsats amb l'addició de gel sec per conservar-ne la frescor i l'expressió aromàtica. El raïm va fermentar a dipòsits d'acer inoxidable a temperatura controlada a 15ºC per 15 dies.
Posteriorment es realitza criança sobre mares per 7 mesos, un 40% del vi descansa en bóta francesa per 3 mesos. La barreja final és filtrada, clarificada i embotellada el març del 2020 abans de la sortida al mercat.
Color groc palla d'intensitat mitjana amb centelleigs verdosos, net i brillant.
Aromes de fruita tropical (pinya) i fruita cítrica (taronja i llimona) amb notes verdes de pastura i pis forestal i espècies (vainilla).
A la boca és fresc, sec, amb acidesa mitjana alta, amb notes d'espàrrecs, així com pell de llimona, amb final llarg i pas avainillat i cítric.
Fitxa tècnica
- Tipo de Vino:
- Blanc
- D.O. Illes
- VT Mallorca
- Variedad
- Sauvignon Blanc
- Formato
- 0.75 cl
- Grado alcohólico
- 12.5
- Bodega
- Vins Nadal
- Premios:
- PREMI AKATAVINO-92 Punts i Medalla amb Distinció